Folmer Boekhandel
Die Boekuitgewers

          (Sedert 1978)         

Brief aan Titus

Geestelike gezondheidsorg voor de kerk van die 21e eeuw

- Ds. Rob VisserHier vind je een verklaring van de brief aan Titus in dagstukjes. De ene keer Nederlands de andere keer Afrikaans. Ik hoop het geheel in nederlands over een paar maanden te publiceren.R200
De Here spreekt ons aan

(een hartenkreet)
- Ds. JR (Rob) Visser

In onze tijd worden veel vragen bij de Bijbel gesteld. In dit boek wordt duidelijk gemaakt dat de Bijbel een prachtig geschenk van god is. dat de Bijbel het Woord van God is waarin de HERE ons duidelijk aanspreekt. Ook in onze tijd.

R200
Gelukkig geen mythe

Genesis 1-11 en de betekenis daarvan

- Ds. Rob Visser


In dit boek wordt Genesis 1-11 vers voor vers besproken. Deze hoofdstukken zijn ook voorzien van gespreksvragen voor gezamenlijke Bijbelstudie. Er zijn hoofdstukken over schepping en evolutie toegevoegd. In deze hoofdstukken vind je ook een bespreking van argumenten die prof G van den Brink in zijn boek: 'En de aarde bracht voort' gebruikt om te zeggen dat schepping en evolutie samen kunnen gaan. Het laatste hoofdstuk gaat over Genesis 1 en de positie van man en vrouw in de kerk.


R200
Leven voor Gods ogen

- Ds. Rob Visser


Het boek bevat 15 artikelen waarin o.a. over geloofsgroei, eerbied voor God, prediking, kerkdienst en tucht geschreven wordt. Verder 3 bijbelstudies over Psalm 82,84 en 88. Ook het samen groeien in geloof in de enige en heilige God krijgt aandacht. Het is geschreven vanuit de overtuiging dat de Bijbel Gods Woord is en de Geest ons zo de weg wijst in de 21e eeuw.


R200


Wees een doener in geloof


– Toepasselijke verklaring van het Bijbelboek Jakobus

- Ds. Rob Visser


Dit boek is een verklaring van het Bijbelboek Jakobus. Een verklaring die ook aangeeft wat we daar lezen voor ons leven in de 21e eeuw als christenen betekent. Er zijn bij elk hoofdstuk ook gespreksvragen opgenomen zodat het ook bij gezamenlijke Bijbelstudie goed gebruikt kan worden. Het boek telt 133 bladzijden en bestaat uit 15 hoofdstukken.


 R200